Gardiner

Viser alle 5 resultater

Gardiner

Med gardiner fra Gardinbutikken er mulighederne mange og du er sikker på at modtage et produkt der stemmer overens med dine forventninger og krav.

Hos Gardinbutikken fører vi en række..

Gardiner i den højeste kvalitet, til markedets bedste priser. Vi ønsker at du skal få de bedste gardiner som passer til dit hjem og din stil. Vi har flere forskellige typer som passer til de flestes behov. Derudover har vi de ti mest populære farver på lager og kan sagtens bestille en helt speciel farve hjem til dig.

Typer af

Gardiner

Der findes flere forskellige typer af gardiner. Du kender sikkert de fleste, men kender du alle deres muligheder? Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige gardin, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så sender vi stofprøver og kyndig vejledning i din retning.

Når du køber dine nye gardiner hos Gardinbutikken, får du en kvalitet du ikke finder i en almindelig gardinforhandler, og med dele fra Decomatics, de førende inden for gardinteknologi.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige gardiner og få inspiration til hvordan du kan bruge gardiner på en helt ny måde.

Plissegardin

Vores plissegardiner er utrolig fleksible og kan bruges i alle rum. Du kan få plissegardiner der er monteret på en liste, der kan bevæge sig frit op og ned i vinduet, så du kun får den dækning du har brug for, mens der stadig trænger lys ind.

Dette gør dem især perfekte i stuen eller på kontoret, hvor sollys på computerskærme eller TV kan være generende. De monteres på den vertikale side af vinduet, og er derfor ideelle til at undgå indkig, mens det også kan skærme lyset helt ude om nødvendigt.

Plissegardiner fylder ikke, og er derfor perfekte til at skabe et minimalistisk og moderne udtryk i dit hjem.

Rullegardiner

Rullegardiner er klassiske og har måske et rygte for at være en smule kedelige. Der findes mange andre nuancer og farver end sort og mælkehvid. Farver som sandfarvet, grå og andre smukke nuancer vinder sig ind i de danske hjem. Rullegardiner fås i flere forskellige tykkelser, så de kan bruges både som almindeligt gardin, afskærmning eller som mørklægningsgardin.

Der er mange flere muligheder med et rullegardin end du tror. Rullegardinet er praktisk og fleksibelt, så det passer ind i de fleste rum uden besvær og det er let at vedligeholde.

Derudover er det ideelt i børneværelset, fordi det er let at betjene og ikke består af mange løse dele.

Lamelgardiner

Gardinet består af lameller og fås i mange forskellige længder, men er først og fremmest perfekt til store vinduespartier. Fordelen ved disse gardiner er at de kan justeres efter lysindfaldet mens det kan trækkes delvist for, ved hjælp af den skinne gardinet er monteret på.

Dette er perfekt ved terrassedøre og lignende. Lamellerne findes i forskellige bredder, og udvalget af farver giver mange muligheder i indretningen. Lamelgardiner fungerer både i hjemmet og i et kontormiljø.

Materialet findes i forskellige tykkelser og kan fungere både som mørklægningsgardin eller blot som afskærmning mod solen eller indkig.

Persienner

Persienner er ideelle til afskærmning. Det er ikke muligt at se ind udefra, men der kommer stadig mest muligt lys ind i lokalet. I stuer og andre rum med store vinduespartier er dette en perfekt løsning.

Derudover er persienner lavet af metal, hvilket gør at de passer godt til vådrum, hvor de ikke slides på grund af vand eller fugt. Der findes mange muligheder med persienner, og de kan naturligvis fås i andre farver end den traditionelle, måske lidt kedelige, hvide farve.

Derudover er det muligt at få persienner i forskellige tykkelser, så du kan få det gardin der passer til det udtryk du gerne vil skabe.

Decomatic

Decomatic er det ypperste inden for gardinteknologi og mekanismerne i gardinet.

Vi bruger Decomatic, fordi det er det den højeste kvalitet på markedet, og fordi det giver et eksklusivt udseende.

Som forbruger slipper du for de problemer som dårlig kvalitet kan give, og vi yder to års garanti på produktet. Du skal være sikker på at du får det bedste gardin muligt.

Brug dem i indretningen

Ofte får gardiner et anonymt udtryk med et enkelt formål, nemlig at fungere som afskærmning. Der findes dog et hav af muligheder for at bruge forskellige gardiner til at give et udtryk i dit hjem.

Både farver, bredder og placering kan have indflydelse på hvordan produktet bliver set på og hvilken effekt det skaber i rummet. Nedenunder kan du læse mere om hvordan du kan bruge de forskellige modeller i dit hjem, måske på en helt ny og unik måde.

Du kan også tage inspiration fra de forskellige billeder rundt om på siden, og hvis du har en idé du vil føre ud i livet, men ikke ved hvordan, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Skab lys

Selvom deres umiddelbare formål er at lukke lys og blikke ude, er det også muligt at bruge gardiner til at skabe lys i et rum. Ved at vælge naturlige farver og en stoftykkelse der lader lyset komme ind, er det muligt at skabe et naturligt lys. Sand- og cremefarver vil lade lyset komme igennem, mens det vil blive varmet af gardinets farve og dermed skabe en hyggelig stemning.

Du kan også vælge et lamelgardin frem for et rullegardin, hvis du ønsker at lukke lys ind i rummet. Hovedreglen er at vælge et gardin i en kold farve hvis du ønsker et klart, hvidt lys, og vælge varmere farver som lysebrun og varm hvid, hvis du ønsker at skabe en hygge i rummet.

Skab en stil

Lyset er også vigtigt hvis du vil skabe en stil. Varmt lys er ideelt til hygge, mens koldt lys kan give en minimalistisk og moderne stil.

Et stort rullegardin kan have en utroligt moderne effekt i et rum uden mange detaljer, mens lamelgardiner i naturlige farver passer perfekt ind i skandinavisk-inspirerede hjem.

Brug farver

Det er vigtigt at tænke over farvevalget når du skal have nye gardiner. Den forkerte farve kan ødelægge det ønskede udtryk, mens den helt rigtige nuance kan rammet rummet ind på en helt perfekt måde. Vi sender gerne stofprøver, så du er sikker på at du vælger det rigtige produkt.

Hvorfor ikke prøve en unik farve? Det er blevet populært at matche gardinerne til indretningen i rummet. For eksempel kan du vælge et gardin i en farve der passer med et gulvtæppe, pyntepuder eller planter. Du kan også give børnene chancen for at vælge deres yndlingsfarve til værelset, eller vælge en farve der passer med logoet i din virksomhed. Mulighederne er uendelige.

Altid høj kvalitet

Vores gardiner skabt i den højeste kvalitet på markedet. Vi mener ikke at et gardin blot er et gardin, men en del af indretningen.

Derfor tilbyder vi både traditionelle og unikke farver og giver gerne gode råd til hvordan du kan bruge vores produkter i dit hjem.

Vi er de eneste i Danmark der fører kvalitetsgardiner på dette niveau, og vi står inde for vores produkter og deres kvalitet.

Vi vil være sikre på at du er helt tilfreds med dit produkt, og derfor tilbyder vi udelukkende det bedste produkt og intet mindre end det.

Hvorfor skal du vælge Gardinbutikken?

Det skal du fordi vi gør vores ypperste for at du skal modtage det bedste produkt på markedet, i en kvalitet du ellers ikke kan finde i Danmark. 

Vi giver dig muligheden for at bestille gardinet hjemmefra efter dine egne mål og leverer det til dig gratis. Er du i tvivl, sender vi gerne stofprøver, så du kan se farverne i dit hjem og ikke i en butik. Så er du sikker på at det er den helt rigtige nuance du vælger.

Har du målt forkert eller lever produktet ikke op til dine forventninger? Vi har både tilfredsheds- og opmålingsgaranti, så selv “ups-fejl” er sikret. Så sender du bare gardinet retur, og vi sender et nyt produkt hurtigst muligt. Det bliver ikke lettere for dig. Du har selvfølgelig også to års garanti på produktet, så hvis du føler at der er noget i vejen med dit produkt, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, så finder vi en løsning med det samme.

Du har overblikket i hele processen, og det er dig der måler op, vælger farver, produkt, detaljer og til sidst monterer gardinet med en udførlig vejledning. Sådan får du det på din måde, helt uden besvær.

Du får den bedste pris på det bedste produkt hos os. Vores gardiner er produceret i højeste kvalitet med originale Decomatics-dele til den bedste pris - du sparer 40%, fordi du handler igennem vores webshop.

Vedligehold

Vores produkter er lette at vedligeholde. De fleste modeller kan klare en fugtig klud eller en afstøver og hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktformular her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.