Lamelgardiner

Lamelgardinerne er et moderne gardin, der er ideelt til store vinduespartier og åbne rum. Gardinet kan justeres efter lysindfaldet, og selvom det er brugt meget i kontormiljøer, er mulighederne for at bruge lamellerne i indretningen i dit hjem næsten uendelige.

Bestil dit nye gardin nu
Krav og behov til gardinet

Find det gardin der passer til dine behov

Få hjælp af fagfolk.

Du kan altid ringe til os hvis du har brug for vejledning eller gode råd

Højeste kvalitet.

Vi har den højeste kvalitet på markedet – og du sparer 40%

Farver

Lamelgardiner findes i mange forskellige farver, og ikke kun den almindelige, hvide farve som oftest er set.

Du har rig mulighed for at bruge gardinet som en del af indretningen i dit hjem eller på kontoret, og de er ideelle i børneværelset eller den moderne stue. Farverne rækker fra naturlige farver som hvid, brun, grå og sandfarvet, til sort og mere prangende farver som grøn, rød og mange andre.

De forskellige farver kan give hver sit unikke præg på dit hjem, så du kan vælge den farve der passer til den stil du går efter, om det er skandinavisk, traditionelt eller noget helt tredje.

Materiale

Lamelgardiner findes i forskellige materialer.

Den hvide, lysgennemtrængende kvalitet er ideel, hvis du ønsker at der skal trænge lys ind i rummet, mens der samtidig er afskærmning der ikke kan ses igennem.

Der findes også tykkere kvaliteter, der fungerer som mørklægning, der blandt andet er ideelt i soveværelser, så den skarpe morgensol ikke trænger ind i rummet.

Skinnen, hvor lamellerne er påsat, findes også i forskellige farver, så du kan vælge den der passer bedst til rummet og gardinets farve.

Husk at det er stoffets tykkelse, og ikke farven på gardinet der er afgørende for om lyset kan trænge igennem.

Fordelene ved lamelgardiner

Der findes et væld af fordele ved at vælge et lamelgardin. Nedenfor kan du læse mere om fordelene og få meget mere information om gardinet. Ønsker du at vide mere om andre typer gardiner kan du finde dem her.

Lette at vedligeholde

Det er enkelt at vedligeholde sine lamelgardiner. De kan klare at blive tørret med en fugtig klud, og de kan endda støvsuges med et blødt børstehoved. Er der pletter som kluden ikke kan klare, kan de lægges i blød i lunkent vand, med en lille smule vaskemiddel. Når de tages ned, må de ikke bøjes eller foldes, men skal rulles forsigtigt. De kan godt stryges ved lav temperatur, men skal lufttørre, helst på et tørrestativ, og må selvfølgelig ikke tørretumbles, da det kan krølle dem. Lister og lignende kan aftørres med en fugtig klud.

Pladsbesparende

Gardinerne fylder ikke og er derfor ideelle i større vinduespartier, da så meget lys som muligt kan trænge ind. Når lamellerne er trukket for, fylder de ikke mere end bredden på den liste de sidder på, og når de vendes på siden, fylder de kun den enkelte lamels bredde. De kan trækkes helt fra, så hele vinduet er frit. Du har mulighed for at bestille gardinet med delt parkeringsside, så hele gardinet ikke trækkes fra til én side.

Andre fordele

Der er også andre fordele ved at vælge et lamelgardin. Blandt andet kan gardinet fås med motorbetjening, i stedet for det traditionelle kædetræk. Dette er ideelt i et lokale med mange vinduer, til ældre, eller bare som en ekstra luksus i dit hjem.

Derudover fås gardinet som mørklægning, hvilket er ideelt i værelser.

Der er også forskel på vinduer og vindueskarme, og derfor kan du få lameller i forskellig bredde. I et stort vinduesparti kan det være flot med bredere lameller, mens mindre vinduer passer godt med smallere lameller. Under bestillingssiden kan du se de præcise mål på lamellernes bredde.

Gardiner i indretningen?

Kan man bruge gardiner til andet end deres umiddelbare formål? Du kan sagtens bruge lamelgardiner som et led i indretningen. Du behøver ikke vælge almindelige, hvide lameller, og andre farver som grå og sandfarvet kan være med til at ramme rummet ind på en utraditionel måde. Du kan også vælge en farve der hænger sammen med andre elementer i indretningen, som møbler, puder og tæpper. På et kontor kan gardinets farve afspejle virksomhedens logo.

Bestilling og montering

Du tager selv mål på dine nye gardiner. Du kan bestille direkte på vores hjemmeside, og få dine nye gardiner leveret gratis inden for to uger. På bestillingssiden skriver du dine mål ind sammen med dine ønsker i farver, betjeningsside og stoftype. Når du modtager gardinerne, monterer du dem selv. Du får selvfølgelig en guide med, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om. Vores oplysninger står nederst på siden, men du kan også udfylde kontaktformularen her, så kommer vi tilbage til dig hurtigst muligt.