Persienner

Persienner er en populær løsning, der passer ind i de fleste hjem. De kan med fordel også bruges på kontorer og i virksomheder, og de er lette at vedligeholde. Vælger du persienner har du mange flere muligheder end du tror – de findes nemlig ikke kun i deres traditionelle, hvide farve.

Bestil dit nye gardin nu
Krav og behov til gardinet

Find det gardin der passer til dine behov

Få hjælp af fagfolk

Du kan altid ringe til os hvis du har brug for vejledning eller gode råd

Højeste kvalitet

Vi har den højeste kvalitet på markedet – og du sparer 40%

Èt gardin – mange fordele

Persienner har mange fordele. De fungerer ikke blot som gardiner, men er ideelle til afskærmning. Det er ikke muligt at se ind, men samtidig kommer der masser af lys ind i rummet. De er ideelle til vådrum, fordi de i modsætning til de andre typer gardiner er lavet af metal i stedet for stof. Derfor er de det perfekte gardin til badeværelset og tager hverken skade af vand eller fugt.

Derudover findes persiennerne i forskellige størrelser, der hver især giver deres eget udtryk til rummet.

De kan trækkes helt op, helt ned, og justeres efter lysets indfald, så du aldrig er generet af solen på computerskærmen eller TV’et.

Bestil dit nye gardin nu

Brug persienner i dit hjem

Persienner i  hjemmet kan virke skræmmende på grund af deres kolde, kliniske udseende. Heldigvis findes der mange andre farver og designs, der gør produktet smukt og originalt.

Du kan sagtens bruge persienner andre steder end i vådrum, uden at få et kedeligt udtryk. Vi fører de ti mest moderne og populære farver, så du kan matche gardinet til din stil og din indretning.

Har du mod på at prøve noget nyt, kan du vælge en persienne i en prangende farve, som passer sammen med møblerne eller mindre detaljer i rummet.

Bestil dit nye gardin nu

Forskellige typer

Persienner findes i forskellige typer, båder som modeller der er monteret på den vertikale side af vinduet, og derfor kan bevæge sig frit op og ned på hele vinduets længde, samt traditionelle, frithængende modeller, der betjenes med et kædetræk. Persiennerne findes også i flere forskellige bredder, hvor brede persienner passer flot ind i store vinduespartier, mens smallere modeller er perfekte til mindre vinduer.

 

Andre typer gardiner

Leder du efter andre gardiner? Vi har flere forskellige typer af gardiner, som passer til hele huset og kan tilpasses dine behov.

Rullegardiner er klassiske og passer i de fleste rum. Her har du mange muligheder for både farver og designs. Du kan også vælge et rullegardin i forskellige tykkelser, og de er ideelle som mørklægningsgardiner, men er også smukke blot som afskærmning.

Lamelgardiner er ideelle til større vinduespartier. De flotte, lange lameller skaber et unikt look, der er perfekte i boligens centrale rum som køkkenet og stuen, og de lukker utrolig meget lys ind, mens de skærmer af for verden udenfor. Derudover kan de justeres som det passer dig.

Plissegardiner er til dig der ønske et gardin der ikke fylder og ikke behøver tage fokus i rummet. Gardinet findes i forskellige tykkelser, og er lette at betjene. Produktet kan både fås i flere forskellige farver.

 

En kvalitet du ikke finder andre steder

Vores kvalitet finder du ikke andre steder i landet. Vi har den bedste kvalitet til den bedste pris, og gør vores ypperste for at du skal være tilfreds med dit produkt. Vi benytter originale dele fra Decomatic, de førende inden for gardinteknologi. Hos os kan du spare op til 40% på dine gardiner, fordi du køber produkterne gennem vores webshop. Vil du vide mere om vores høje kvalitet? Så læs med her.

Altid garanti!

Du har altid to års garanti, når du køber et produkt hos os. Derudover kan vi tilbyde både opmålings- og tilfredshedsgaranti. Vi ønsker nemlig at du skal være helt tilfreds med dit køb og vi hjælper dig gerne i den rigtige retning. Vi sender med glæde stofprøver til dig, så du er sikker på at du vælger den helt rigtige nuance og kvalitet. Her kan du læse mere om vores forskellige garantier.

 

Du bestiller – du bestemmer

Du bestiller dine nye gardiner på vores webshop. Du måler også selv op og skriver målene ind. Så slipper du for unødvendige omkostninger, og har selv styringen i hele processen. Når vi har modtaget din bestilling, sender vi den til dig og du har den hurtigst muligt. Fragten er selvfølgelig gratis. Du monterer også selv de nye gardiner og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt råd. Under bestillingssiden kan du selv tilføje detaljerne til gardinet, for eksempel afslutning og styring af gardinet.