Plissegardiner

Dette gardin er en ny klassiker. De er enkle, smart og fylder ikke. I modsætning til andre typer gardiner passer dette til alle vinduesstørrelser og klæder både store vinduespartier, men også mindre, kortere vinduer. Vedligeholdelsen er let, og du slipper for besværlig rengøring. Gardinet består af små “folder” eller “plisseer”, der er forbundet af snore og betjenes med en snor, motor eller Cordless-funktion. Det er ideelt til hjem i alle størrelser, lige fra små lejligheder til store villaer og plissegardinet tager hverken opmærksomhed eller plads fra resten af hjemmet og dets indretning.

Bestil dit nye gardin nu
Krav og behov til gardinet

Find det gardin der passer til dine behov

Få hjælp af fagfolk

Du kan altid ringe til os hvis du har brug for vejledning eller gode råd

Højeste kvalitet

Vi har den højeste kvalitet på markedet – og du sparer 40%

Mange fordele

Der er mange fordele ved at vælge plissegardinet. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor denne type gardin er så populær og endda hvordan du kan bruge dem i dit eget hjem. Husk at vi også har mange andre typer gardiner, der måske passer bedre til din stil eller dine krav. Dem kan du læse mere om ved at klikke på dem nedenunder.

Enkelt og klassisk

Plissegardiner er en enkel løsning, perfekt i klassiske, danske hjem. Mange ønsker en enkel stil med fokus på lækre detaljer og møbler, og der kan det forkerte gardin let stjæle opmærksomheden. Du kan få vores plissegardin i de mest naturlige og populære farver, så de passer ind i de fleste hjem. Hvis enkelt ikke er din stil, så læs med længere nede, hvor vi giver gode råd til at bruge gardinet i indretningen.

Pladsbesparende

Plissegardinet er ideelt til dig der ønsker at udnytte hver enkelt kvadratcentimeter! Gardinet fylder ganske lidt, både når det er foldet op og foldet ned. Så slipper du får unødvendig pladsspild. Afhængigt af gardinets længde, fylder det sammenfoldet kun få centimeter, og forstyrrer derfor ikke lysindfaldet fra vinduet. Det er ideelt hvis du ikke ønsker gardinet som et element i indretningen, men blot at det skal opfylde dets funktion.

Det er også muligt at justere gardinet efter solen, hvis du ikke ønsker at blændes af solens lys. Plissegardiner med Cordless kan justeres på begge skinner, så det for eksempel kan dække det midterste af vinduet, så solen ikke rammer computerskærmen, men så der stadig kan komme lys ind i rummet.

Mange farver og designs

Du har mange muligheder, når det kommer til farver, typer og materialer til dit nye gardin. På vores webshop kan du selv vælge hvad du ønsker. De fleste farver vi fører er naturlige farver, og ensfarvede designs. Derved kan du let finde en farve der passer ind i indretningen.

Stoffet findes også i forskellige typer og her kan du vælge mellem enkelvævet, dobbeltvævet, solreflekterende og mørklægning. Behovet kan være forskelligt fra rum til rum og mens der ofte er lettere gardiner i stue og køkken, kan det være rart med et mørklægningsgardin i soveværelset. Et solreflekterende gardin fungerer godt i et rum med mange skærme – for eksempel på et kontor eller i stuen.

Der findes forskellige måde at betjene et plissegardin. Vi fører forskellige modeller, og du kan med garanti finde en der passer til dit behov. Det traditionelle gardin styres af en træksnor, og kan rulles både halvt og helt ned. Der findes også snor- og kædeløse modeller der styres af en fjeder og kan placeres hvor på vinduet du ønsker det.

Brug plissegardiner i dit hjem

Selvom plissegardinet ikke tager meget plads i hjemmet, er det muligt at gøre det til en del af indretningen. Går du efter en hyggeligt stil er det en fordel at vælge et gardin i varmere farver, og gardinet kan blandt andet matches med møbler eller puder og tæpper i rummet. Ønskes en skandinavisk stil, er koldere farver ideelle fordi de sammen med møbler og små detaljer kan skabe den ikoniske og populære stilart. På billederne omkring på siden, kan du se hvordan du kan bruge plissegardiner i dit hjem, til at opnå din personlige stil.

Små eller store vinduer – vi har gardiner der passer til

Plissegardiner kan tilpasses alle slags vinduer. Du indtaster selv dine mål under bestillingsformularen, og får et gardin der passer perfekt dertil.

Find dine nye gardiner hjemmefra

Du kan bestille dine nye gardiner hjemmefra! Det eneste du skal gøre er at måle størrelsen på de vinduer du skal bruge gardiner til, vælge en farve og stof til plissegardinet, og afgive din bestilling på vores hjemmeside. Dine gardiner bliver leveret inden for 14 dage, med en guide til montering, så du nemt kan sætte gardinerne op selv. Sådan opnår du bedst den højeste kvalitet, til den billigst mulige pris.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis du vil vide mere om at bestille gardiner online.