Rullegardiner

Rullegardinet er en klassiker. Det findes i de fleste danske hjem og i alverdens farver som kan tilpasses alle rum og stilarter. Gardinet behøver ikke længere blot at leve op til sit ene formål som anonym afskærmning. Det passer til de fleste typer vinduer, og fås i mange forskellige størrelser.

Bestil dit nye gardin nu
Krav og behov til gardinet

Find det gardin der passer til dine behov

Få hjælp af fagfolk

Du kan altid ringe til os hvis du har brug for vejledning eller gode råd

Højeste kvalitet

Vi har den højeste kvalitet på markedet – og du sparer 40%

Farver

Selvom det er simpelt, behøver et rullegardin ikke at være kedeligt. Da gardinet trykkes på ét lærred, kan det produceres i flere forskellige farver. Rullegardinet findes både i traditionelle farver som hvid og sort, smukke naturlige farver som sandfarvet, mørkebrunt og lyse pasteller der ikke er til at stå for.

Gardinet kan være helt anonymt i indretningen, skille sig ud eller være et flot element der rammer hele indretningen i rummet ind. Om du er til en monokromatisk eller helt unik, farverig stil, findes der et rullegardin til din bolig.

Vores gardiner er i høj kvalitet, og lige meget hvilken farve du vælger, får du en kvalitet hvor farven er klar og flot.

Materialer

Et rullegardin består af ét stykke stof, eller lærred, som så består af en helfarve . Gardinet fås i en almindelig, afskærmende kvalitet der stadig lukker lys ind, eller som mørklægningsgardin. Fordelen ved et rullegardin, uanset materiale, er at det kan rulles halvejs ned så det ikke forstyrrer PC-skærme eller TV’er i stuen, kontoret eller på arbejdspladsen.

Udover farven på selve gardinet, er det muligt at vælge forskelligt kædetræk, samt afslutning nederst på gardinet – enten med eller uden løbegang, der kan tilpasses farven på gardinet og stilen i dit hjem.

Fordele ved et rullegardin

Klassikeren, der aldrig går af mode. Rullegardinet har et væld af fordele, der gør det elsket af mange danskere og findes i de fleste hjem. Rullegardinet er en af de mest simple gardintyper at producere, hvilket også gør det til en af de mest økonomiske typer. Det er en flot måde at skabe et unikt rum. Gardinet er også let at vedligeholde, hvilket du kan læse mere om længere nede på siden. Ønsker du en anden type gardin, kan du finde vores andre typer nedenfor.

Anonymt eller en del af indretningen?

Det er helt op til dig om du vil have gardinet som en del af indretningen i dit hjem, eller om det blot skal have den ene funktion. Du kan vælge et gardin i sammen farve som væggene i dit hjem, og dermed gøre gardinet næsten usynligt. Du kan også vælge en farve der går igen i hjemmet, for eksempel farven på et møbel eller en farve der går igen på lister, tæpper eller lignende. Vil du skille dig ud, kan du vælge en farve der passer sammen med indretningen, men som har en utraditionel farve. Dette kunne blandt andet være et grønt gardin i et rum med mange planter. Går du efter en bestemt stil i dit hjem, for eksempel romantisk, kan du vælge et gardin i en varmere, hvid farve, lysebrun eller pasteller. En monokromatisk stil kan skabes ved at bruge enten helt sorte eller helt klare, hvide farver. Er farven solid, bliver stilen mere markant.

Opsætning og bestilling

Når du bestiller et gardin hos os, foregår bestillingen på vores hjemmeside. Du måler selv vinduernes størrelse op, og angiver dit ønskede mål, farve og betjeningsside. Andre detaljer som stofkvalitet og -tykkelse vælges også på denne side. Derudover skal du vælge om gardinet skal monteres på enten loft eller væg, hvilket kan være forskelligt på grund af vinduets størrelse eller placering. Du vælger også selv gardinets afslutning på underlisten. Når du har bestilt gardinet eller gardinerne modtager du dem inden for to uger, klar til at montere med en grundig vejledning, så du kan klare det hele selv. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, der findes her.

Vedligehold

Rullegardiner er forholdsvis lette at vedligeholde. De fleste pletter kan klares med en fugtig klud. Du skal dog være forsigtig med at bruge stærke rengøringsmidler, så stoffet ikke bleges eller misfarves. Snore og metalkæder kan også tørres forsigtigt af med en fugtig klud, men skal ikke dyppes i vand. Når du rengør gardinet skal du være forsigtig, hvis det bøjes eller krølles for meget, kan det pådrage gardinet skade. Er gardinet meget beskidt, kan du tage det ned for at aftørre det.