Rullegardiner

Rullegardiner er enkle og funktionelle og de passer ind i alle hjem.

Der er voksende fokus på at gøre gardiner en del af indretningen, både gennem farver og materialer, hvor naturlige designs og stilarter er i fokus.  

Rullegardiner er ideelt hvis du ønsker en enkel løsning, der er let at betjene. Derudover giver de forskellige materialer rig mulighed for at finde den stil du ønsker, om det så er let og lyst, monokromatisk eller helt klassisk. Man kan forskellige farver for at skabe en helt unik stil og du skal ikke være bange for at være kreativ.

Mørklægningsgardiner er ideelle i soveværelset. Du kan sove uforstyrret og udnytte ethvert sekund indtil vækkeuret ringer – om det så gælder middagsluren eller dyrebare nattesøvn.

Panelgardiner

Panelgardiner kan give en helt unik stil til dit hjem. Det er en ideelt måde at inkorporere spændende materialer i forskellige tykkelser og kvaliteter som bast, naturstof og grovere strukturer.

De kan bruges som både afskærmning i store vinduer og findes i transparente materialer der lukker masser af lys ind i rummet samt tykkere materialer der kan lukke både lys og forstyrrelser ude.

At indrette med panelgardiner er en ideel måde at tilpasse dit gardin til din personlige stil, og den stil du ønsker at skabe i dit hjem.

Lamelgardiner

Lamelgardiner kan tilpasses dine behov til lysindfald og afskærmning. Lameller kan styres og drejes alt efter hvilket lys du ønsker at få ind i rummet.

Lamelgardinet er perfekt til store vinduespartier og ved have- og terrassedøre, fordi vinduespartiet stadig kan være dækket, mens du har døren åben.

Du kan give stuen eller soveværelset et personligt touch ved at matche gardinets farve med farve på gulve, tæpper eller puder.

Lamelgardinet er den ideelle ramme til et hyggeligt hjem.

Plissegardiner

Plissegardiner passer i dit hjem, både hvis du ønsker at gardinet skal være anonymt, eller hvis det skal være en indrammende del af indretningen i de forskellige rum.

Når plissegardinet er trukket op, er det næsten usynligt, men når det er trukket ned kan det have alverdens farver og mønstre. Dette giver dig mulighed for at vælge lige den farve du synes passer bedst ind, uden at den skal være en konstant del af indretningen.

Derudover findes plissegardiner i flere forskellige tykkelser og kvaliteter. Der findes plissegardiner til mørklægning, solafskærmning, eller blot som en opdeling mellem dig og verden udenfor. De fås også i mange forskellige størrelser, så de passer til både mindre ruder og store vinduespartier.

Du kan vælge den farve til gardiner, som du ønsker skal ramme rummet ind. Gardiner i farver som sand- og brunlige farver giver et varmt lys i rummet, mens hvid givere et koldere og klarere lys.

Gode råd om dine gardiner

Her finder du en række gode råd til hvordan du kan bruge dem som en del af din hverdag.

Se vores udvalg