Gardinbutikken

Gode råd

Her finder du en række gode råd til hvordan du kan bruge dem som en del af din hverdag.

Rullegardiner er enkle og funktionelle og de passer ind i alle hjem.

 

Der er voksende fokus på at gøre gardiner en del af indretningen, både gennem farver og materialer, hvor naturlige designs og stilarter er i fokus.  

 

Rullegardiner er ideelt hvis du ønsker en enkel løsning, der er let at betjene. Derudover giver de forskellige materialer rig mulighed for at finde den stil du ønsker, om det så er let og lyst, monokromatisk eller helt klassisk. Man kan forskellige farver for at skabe en helt unik stil og du skal ikke være bange for at være kreativ.

 

Mørklægningsgardiner er ideelle i soveværelset. Du kan sove uforstyrret og udnytte ethvert sekund indtil vækkeuret ringer – om det så gælder middagsluren eller dyrebare nattesøvn.

Panelgardiner kan give en helt unik stil til dit hjem. Det er en ideelt måde at inkorporere spændende materialer i forskellige tykkelser og kvaliteter som bast, naturstof og grovere strukturer.

 

De kan bruges som både afskærmning i store vinduer og findes i transparente materialer der lukker masser af lys ind i rummet samt tykkere materialer der kan lukke både lys og forstyrrelser ude.

 

At indrette med panelgardiner er en ideel måde at tilpasse dit gardin til din personlige stil, og den stil du ønsker at skabe i dit hjem.

Lamelgardiner kan tilpasses dine behov til lysindfald og afskærmning. Lameller kan styres og drejes alt efter hvilket lys du ønsker at få ind i rummet.

 

Lamelgardinet er perfekt til store vinduespartier og ved have- og terrassedøre, fordi vinduespartiet stadig kan være dækket, mens du har døren åben.

 

Du kan give stuen eller soveværelset et personligt touch ved at matche gardinets farve med farve på gulve, tæpper eller puder.

 

Lamelgardinet er den ideelle ramme til et hyggeligt hjem.

Plissegardiner passer i dit hjem, både hvis du ønsker at gardinet skal være anonymt, eller hvis det skal være en indrammende del af indretningen i de forskellige rum.

 

Når plissegardinet er trukket op, er det næsten usynligt, men når det er trukket ned kan det have alverdens farver og mønstre. Dette giver dig mulighed for at vælge lige den farve du synes passer bedst ind, uden at den skal være en konstant del af indretningen.

 

Derudover findes plissegardiner i flere forskellige tykkelser og kvaliteter. Der findes plissegardiner til mørklægning, solafskærmning, eller blot som en opdeling mellem dig og verden udenfor. De fås også i mange forskellige størrelser, så de passer til både mindre ruder og store vinduespartier.

 

Du kan vælge den farve til gardiner, som du ønsker skal ramme rummet ind. Gardiner i farver som sand- og brunlige farver giver et varmt lys i rummet, mens hvid givere et koldere og klarere lys.

Typer af Gardiner

Der findes flere forskellige typer af gardiner. Du kender sikkert de fleste, men kender du alle deres muligheder? Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige gardin, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så sender vi stofprøver og kyndig vejledning i din retning.

 

Når du køber dine nye gardiner hos Gardinbutikken, får du en kvalitet du ikke finder i en almindelig gardinforhandler, og med dele fra Decomatics, de førende inden for gardinteknologi.

 

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige gardiner og få inspiration til hvordan du kan bruge gardiner på en helt ny måde.

Plissegardin

Vores plissegardiner er utrolig fleksible og kan bruges i alle rum. Du kan få plissegardiner der er monteret på en liste, der kan bevæge sig frit op og ned i vinduet, så du kun får den dækning du har brug for, mens der stadig trænger lys ind.

Dette gør dem især perfekte i stuen eller på kontoret, hvor sollys på computerskærme eller TV kan være generende. De monteres på den vertikale side af vinduet, og er derfor ideelle til at undgå indkig, mens det også kan skærme lyset helt ude om nødvendigt. Plissegardiner fylder ikke, og er derfor perfekte til at skabe et minimalistisk og moderne udtryk i dit hjem.

Rullegardiner

Rullegardiner er klassiske og har måske et rygte for at være en smule kedelige. Der findes mange andre nuancer og farver end sort og mælkehvid. Farver som sandfarvet, grå og andre smukke nuancer vinder sig ind i de danske hjem. Rullegardiner fås i flere forskellige tykkelser, så de kan bruges både som almindeligt gardin, afskærmning eller som mørklægningsgardin.

Der er mange flere muligheder med et rullegardin end du tror. Rullegardinet er praktisk og fleksibelt, så det passer ind i de fleste rum uden besvær og det er let at vedligeholde.

Derudover er det ideelt i børneværelset, fordi det er let at betjene og ikke består af mange løse dele.

Lamelgardiner

Gardinet består af lameller og fås i mange forskellige længder, men er først og fremmest perfekt til store vinduespartier. Fordelen ved disse gardiner er at de kan justeres efter lysindfaldet mens det kan trækkes delvist for, ved hjælp af den skinne gardinet er monteret på.
Dette er perfekt ved terrassedøre og lignende. Lamellerne findes i forskellige bredder, og udvalget af farver giver mange muligheder i indretningen. Lamelgardiner fungerer både i hjemmet og i et kontormiljø.

Materialet findes i forskellige tykkelser og kan fungere både som mørklægningsgardin eller blot som afskærmning mod solen eller indkig.

Persienner

Persienner er ideelle til afskærmning. Det er ikke muligt at se ind udefra, men der kommer stadig mest muligt lys ind i lokalet. I stuer og andre rum med store vinduespartier er dette en perfekt løsning.

Derudover er persienner lavet af metal, hvilket gør at de passer godt til vådrum, hvor de ikke slides på grund af vand eller fugt. Der findes mange muligheder med persienner, og de kan naturligvis fås i andre farver end den traditionelle, måske lidt kedelige, hvide farve.

Derudover er det muligt at få persienner i forskellige tykkelser, så du kan få det gardin der passer til det udtryk du gerne vil skabe.

Hvorfor skal du vælge Gardinbutikken?

Det skal du fordi vi gør vores ypperste for at du skal modtage det bedste produkt på markedet, i en kvalitet du ellers ikke kan finde i Danmark. 

Vi giver dig muligheden for at bestille gardinet hjemmefra efter dine egne mål og leverer det til dig gratis. Er du i tvivl, sender vi gerne stofprøver, så du kan se farverne i dit hjem og ikke i en butik. Så er du sikker på at det er den helt rigtige nuance du vælger.

Har du målt forkert eller lever produktet ikke op til dine forventninger? Vi har både tilfredsheds- og opmålingsgaranti, så selv “ups-fejl” er sikret. Så sender du bare gardinet retur, og vi sender et nyt produkt hurtigst muligt. Det bliver ikke lettere for dig. Du har selvfølgelig også to års garanti på produktet, så hvis du føler at der er noget i vejen med dit produkt, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, så finder vi en løsning med det samme.

Du har overblikket i hele processen, og det er dig der måler op, vælger farver, produkt, detaljer og til sidst monterer gardinet med en udførlig vejledning. Sådan får du det på din måde, helt uden besvær.

 

Du får den bedste pris på det bedste produkt hos os. Vores gardiner er produceret i højeste kvalitet med originale Decomatics-dele til den bedste pris – du sparer 40%, fordi du handler igennem vores webshop.

Vedligehold

Vores produkter er lette at vedligeholde. De fleste modeller kan klare en fugtig klud eller en afstøver og hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktformular her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.